Vi ønsker Vassfjellet vinterpark velkommen som kunde!

En kort busstur fra Trondheim, ligger Vassfjellet Vinterpark – som er en oase av skiglede og samvær. Dette stedet er ikke bare et skianlegg, det er byens fristed – et mekka for minner, samhold og gleden av å suse nedover snødekte bakker.

I løpet av de siste årene har Vassfjellet Vinterpark gjennomgått en imponerende oppgradering. Med hele 12 nedfarter og syv heiser, inkludert en ny stolheis, har anlegget tatt et stort steg fremover. Den nye stolheisen gir besøkende en mer komfortabel og effektiv måte å nå toppen på, og utvider mulighetene for å utforske de varierte løypene. 

Enten du er en adrenalinfrelst skientusiast som søker den perfekte nedkjøringen, eller om du foretrekker å nyte skjønnheten i fjellene i ditt eget tempo, tilbyr Vassfjellet Vinterpark den ideelle settingen. Og når behovet for påfyll melder seg, er det flere spisesteder og hyggelige steder å ta en velfortjent pause og nyte mat og drikke i den innbydende atmosfæren.

Vassfjellet Vinterpark er ikke bare et sted for skiglede, men også et sted for mestring og samvær. Enten du foretrekker å kjøre non-stop fra morgen til kveld eller å ta pauser for å nyte varmen fra solen, så har Vassfjellet et tilbud for noen og enhver. 

På sommerstid lokker anlegget med Trondheims kuleste søndagstur, som starter ved avstigningen ved den nye stolheisen. Herfra går man på merket løype i flatt terreng, før man starter oppstigningen til Vassfjellvarden, hvor man kan nyte en fantastisk utsykt til blant annet Sylan i øst og Trollheimen i vest. Det jobbes også med muligheten for å få på plass både sykkelløype og løype for mountain cart, slik at stolheisen og fjellet blir et attraktivt sted for lek og moro – året rundt. 

Vi ser frem til en snørik vinter i Vassfjellet og samarbeidet fremover!

 

Besøk Vassfjellet vinterpark her

Metro spilepanel leveres også av Rindalslist

Youtube-filmen Make Vassfjellet Great Again viser den imponerende oppgraderingen som har blitt gjort de siste årene.