Vi ønsker Rindalshytter velkommen som kunde

Nyskapende design inspirert av tradisjonell byggeskikk 

  

Med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1964 har Rindalshytter vært en pålitelig leverandør av hytter i nesten 60 år. Gjennom årene har mye endret seg, men kjernen i virksomheten er håndverk og fagkunnskap. 

Hytter som bygges av Rindalshytter er en unik blanding av nyskapende design og funksjonalitet, inspirert av tradisjonell byggeskikk og historiske bygningsformer. Med et avansert produksjonsanlegg i Rindal, Trøndelag, forblir håndverk og fagkunnskap hjertet av virksomheten til tross for leveranser som når ut til kunder over hele landet. En lokal familiebedrift grunnlagt av den visjonære gründeren Emil Gåsvand, Rindalshytter, er i dag drevet av hans 3 barn, som med stolthet bærer arven videre. 

Rindalshytter skiller seg fra standardiserte ferdighytter – de bygger ikke bare hytter, de skaper din hytte. Selv med 5 grunnmodeller å velge blant – Lysthus, Langhus, Gapahuk, Kvist, og Retro – blir nesten ingen av hyttene helt like når de står ferdige. Fra tradisjonelle håndlaftede tømmerhytter til moderne fritidsboliger i bindingsverk, tilbyr Rindalshytter en mangfoldig palett av valgmuligheter. Disse hyttene kan smidig tilpasses ulike terreng – enten det er ved havet, i skogen eller på fjellet. 

Fleksibiliteten i produksjonsformen gir muligheter for tilpasning etter individuelle ønsker og terrenget hvor hytten skal stå. Valget av tak – enten det er tre, torv eller skifer – er opp til den enkelte kunden, og graden av involvering i prosessen er også opp til hver enkelt oppdragsgiver. Man kan velge mellom byggesett, elektroklar eller nøkkelferdig hytte. 

Rindalshytter er Norges eldste leverandør av fritidsboliger, og denne arven innebærer forpliktelser som gjennomsyrer hele virksomheten. For eksempel, for de som velger en tømmer- eller stavlafthytte, kan kunden være trygg på at deb er håndlaftet i fabrikken i Rinda. Tømmeret, hentet fra Nordmøres fjorder, vestår av saktevoksende furutrær, og resulterer i robust tømmer med lang levetid. 

I tillegg til laftede hytter bruker Rindalshytter hovedsakelig royalimpregnerte materialer på tak og yttervegger, behandlet med linolje for overlegen råtebeskyttelse og minimalt vedlikeholdsbehov. Inne i hyttene fokuseres det på materialer av høy kvalitet. Energivennlige og naturvennlige fritidshus, designet for å smelte inn i landskapet heller enn å stikke seg ut. I naturen, på lag med naturen. 

Rindalshytter tar seg tid til å være grundige i sitt arbeid, vel vitende om at de ikke bare bygger hytter, men realiserer drømmer. 

Å starte prosessen med å bygge en hytte kan virke overveldende, men Rindalshytter bringer med seg en omfattende erfaring gjennom planleggings- og byggeprosessen. Enten det er som byggesett eller helt ferdig, står Rindalshytter klar til å levere din drømmehytte.