Vi ønsker MesterKonsult AS velkommen til Biztek

MesterKonsult AS: Bygger drømmeboligen med erfarne hender 

I hjertet av Trondheim ble MesterKonsult AS grunnlagt våren 2019 av Stian Ervik og Stig-Are Lillemo. Med en solid bakgrunn innen både ferdighusbransjen og entreprenørsiden har grunnleggerne samlet mange års verdifull erfaring. 

MesterKonsult er stolte av sine medarbeidere, som er ett sammensatt team med omfattende kunnskap innen utvikling, planlegging og bygging av boliger. En betydelig del av teamet har en solid tømrerbakgrunn, som utgjør en uvurderlig styrke når det kommer til å skape praktiske og effektive løsninger. 

Kjernen i selskapets styrke ligger i den perfekte balansen mellom kreativitet og praktisk ekspertise. Denne sammensetningen gjør dem i stand til å planlegge og realisere drømmeboliger for sine kunder. Fra arkitektur- og ingeniørtjenester tilbys det en komplett pakke som betjener både privatpersoner og profesjonelle aktører over hele Norge. 

Tjenestene til MesterKonsult spenner fra mindre tilbygg og rehabiliteringsprosjekter til eneboliger og omfattende feltutvikling. Blant tjenestene som tilbys, inkluderer de mulighetsstudier, skisse- og salgstegninger, byggemeldingstegninger, situasjonsplaner, terrengprofiler, sol- og skyggestudier, samt ansvarlig søknadshåndtering. 

I tillegg til arkitekt- og søknadstjenester, tilbyr MesterKonsult også ingeniørtjenester. Dette inkluderer energirådgivning knyttet til Enovas støtteordninger, kostnadsoverslag for boliger, kalkyler for ulike prosjekter, detaljprosjektering og arbeidstegninger, dimensjonering av tre- og stålkonstruksjoner, fundamentberegninger, samt kontroll av konstruksjonssikkerhet. 

Med sin dype forankring i Trøndelagsområdet og lange erfaring som ansvarlig søker, har MesterKonsult opparbeidet seg betydelig lokalkunnskap og ekspertise, og kan hjelpe med alt fra små endringer i bæresystemer til store feltutbygginger. 

MesterKonsults reise siden 2019 er et bevis på deres engasjement, ekspertise og evne til å levere toppkvalitetstjenester innen arkitektur og ingeniørfag. Med fokus på å realisere kundenes drømmeboliger, har selskapet klart å etablere seg som en pålitelig og anerkjent aktør i bransjen.