Vi ønsker Daniel Kåven velkommen til Biztek

Hils på Daniel Kåven 

Fra lengst nord i landet, via en 17 års bomtur til Sverige, havnet Daniel til slutt i Trondheim. Med over 20 års erfaring og en brennende interesse for å modernisere bedrifter er han det nye tilskuddet i Biztek.

Daniel er en autodidakt it-nerd og har tidligere vært Microsoft Certified Trainer, og er nominert til Microsoft Most Valuable Professional. Han er kort sagt en aktiv Microsoft 365 entusiast, som legger litt over gjennomsnittet av sin tid på Microsoft Teams og SharePoint.

Microsofts verden traverser han med entusiasme og er ikke redd for å lære seg om nye områder som hele tiden lanseres.

Daniel Kåven, ny seniorkonsulent i Biztek.

 

 

«En hammer gjør en ikke til en snekker.

Her trår vi til med forståelse for de digitale verktøy vi har, deretter lærer vi hvordan vi kan bruke de til å forbedre arbeidshverdagen – ta bort bannskap fra IT, og samtidig gjøre bedriftene med lønnsomme.

Her skal vi ha i pose og sekk!»

 

Daniel Kåven, seniorkonsulent i Biztek

 

 

Med bakgrunn fra HP og Lexmark support, og å bygge Microsoft kurs i en av Sveriges største selskap innen bedriftsopplæring, og senere seniorkonsulent og gründer, er det både bredde og dybde i Daniels kompetanse.

Digital Transformasjon er hans kall, og målet er å hjelpe SMB markedet i Trondheim inn i 202x.

Som småbarns pappa har hans tidligere 1000 hobbyer blitt redusert noe, men han bruker gjerne tid på kjøkkenet, brett- og miniatyrspill, og håper vinteren blir bra så han kan ta med familien ut på snowboard, eller bare kose seg framfor tv’en med Zelda og Super Mario.

 

Vi er veldig fornøyd med å få Daniel med på Biztek laget. Han er en energisk konsulent, med stor dybdekompetanse på sine felt. Daniel brenner for ny teknologi og formidlingen av dette, og er dyktig å å se både teknologiske og forretningsmessige behov hos våre kunder. Ser virkelig frem til hva Daniel kan utgjøre i Biztek. 

Roger Aakerholm

CEO, Biztek AS