TECH TUESDAY

 

 

AI & Microsoft365 Copilot:

Buzzword eller revolusjon?

 Vi ønsker velkommen til Tech Tuesday hos Biztek! En tirsdag i måneden holder vi åpent frokostseminar med fokus på teknologi. Vi ønsker å dele av vår kunnskap og våre oppdagelser, og skape et forum for teknologi og innovasjon.

Tech Tuesday blir arrangert i Kristiansund tirsdag 05. mars kl 08.00 – 09.30 – sjekk ut programmet lenger ned på siden.

 

 

AI & Microsoft 365 Copilot

Tema for dagen er AI og Microsoft Copilot

Det vil bli servert baguetter, kaffe, te og mineralvann. 

  • 08.00 – 08.20 Frokost og mingling. Vi ønsker velkommen.
     
  • 08.30 – 09.30 AI og Microsoft Copilot: Er det hele ett partytriks, eller er det nå vi skal ta grep? Microsoft har lansert sin AI-assistent, den er tilgjengelig og innebygd i 365-appene du kjenner fra før. Men hvilke muligheter gir den oss til å øke produktiviteten på arbeidsplassen? Er AI og Copilot starten på en revolusjon? Trenger du å være forberedt på AI-revolusjonen, eller kan du bare fortsette som før?  

Vi inviterer til date med Copilot, hvor du blir bedre kjent med potensialet til AI. Vi skal utforske arbeidshverdagen, og tar en praktisk demo av Copilot i kjente apper som Outlook, Word, Excel og Powerpoint. Digital rådgiver Øyvind Bakken og seniorkonsulent Daniel Kåven fra Biztek tar deg med på reisen. 

 Vi er tilgjengelige for spørsmål og diskusjoner etter programmet også, så bare si fra hvis det er ønskelig å slå av en prat.

 

Møtested

Biztek avd Kristiansund ligger i 2. etasje i Gullagården, Vågeveien 5, 6509 Kristiansund