TECH TUESDAY

 

 

Vi viser vei til en mer

Tilkoblet og effektiv

arbeidshverdag

 Vi ønsker velkommen til Tech Tuesday hos Biztek! En tirsdag i måneden holder vi åpent frokostseminar med fokus på teknologi. Vi ønsker å dele av vår kunnskap og våre oppdagelser, og skape et forum for teknologi og innovasjon.

Tech Tuesday blir arrangert på HQ Orkanger,  tirsdag 23. april kl 08.00 -10.00 – sjekk ut programmet lenger ned på siden.

Utearbeideren

 

 

Skyworker – ta kontroll over hele forretningsprosessen

Tema for dagen er: Utearbeideren - digitalisering ute i feltet

Det vil bli servert baguetter, kaffe, te og mineralvann. 

  • 08.00 – 08.20 Frokost og mingling. 

  • 08.20 – 08.30 Daglig leder Roger Aakerholm ønsker velkommen 

  • 08.30 – 09.15 Forny arbeidsmiljøet: Ta med utearbeiderne med inn i den digitale epoken! Oppdag hvordan mobil- og nettbrett-teknologi kan forvandle måten vi jobber på. Utforsk banebrytende verktøy og praktiske applikasjoner som knytter feltarbeiderne tett sammen uten at det krever avanserte systemer. La oss sammen utforske veien til en mer tilkoblet og effektiv arbeidshverdag!  

Vår Digitale Rådgiver, Øyvind Bakken, viser eksempler på smarte verktøy og praktisk bruk som inkluderer feltarbeidet uten behov for avanserte systemer.  

  • 09.15 – 10.00 Møt Skyworker – et enkelt og brukervennlig system bygget på moderne teknologi. Med Skyworker får du ett verktøy som støtter hele forretningsprosessen fra salg, leveranse og fakturering for bedrifter som jobber i leveranser i felt.

Stig Nerland, CEO i Aboveit, kommer til oss for å fortelle om verktøyet som kan revolusjonere måten din bedrift jobber på. Vi har og invitert vår kunde Curator, ved Inge Mardahl, som vil fortelle om Skyworker fra et brukerperspektiv.

 Vi er tilgjengelige for spørsmål og diskusjoner etter programmet også, så bare si fra hvis det er ønskelig å slå av en prat.

 

Møtested

HQ Orkanger ligger i 4. etasje, Kari Gravroks gate 40, 7300 Orkanger

 

Til påmelding