Surnadal Transport velger Biztek

Surnadal Transport er en av Midt-Norges største, uavhengige transportører. De tilbyr et imponerende bredt felt med transporttjenester, og leverer totale transportløsninger innen stykkgods og partilast.

De har også ekspertise innenfor andre områder, inkludert masse- og asfalttransport, tømmertransport, containertransport og avfallshåndtering i Midt-Norge. 

Surnadal Transport har den nødvendige erfaringen og kapasiteten til å møte alle transportbehov, og har en store flåte på over 130 faste biler man ofte ser på veiene rundt om i Norge. De kan de tilby et bredt spekter av transporttjenester – enten det er behov for lokal, nasjonal eller til og med internasjonal transport. 

Et av varemerkene til Surnadal Transport er at de er lidenskapelig opptatt av å sikre din trygghet og tilfredshet som kunde, og har derfor gjennomgått sertifiseringer innen både Fair Transport og ISO-standardene for kvalitet og miljø. Dette betyr at Surnadal Transport ikke bare leverer en pålitelig og effektiv transporttjeneste, men at de også tar ansvar for trafikksikkerhet, bærekraft og sosialt ansvar.