Sikkerhet og effektivitet med hybridarbeid

Sikkerhet og effektivitet med hybridarbeid: skaff deg en skyløsning

Pandemien førte til at fjernarbeid over natten ble et spørsmål om «sink or swim» for mange virksomheter – enten prøver man å få det til, eller så går man under. Selv om pandemien forhåpentligvis nærmer seg en slags slutt, ser det ut til at hybridarbeid er kommet for å bli. Det kan på mange måter være en fordel.

I en stadig mer digital verden blir innbruddstyver også stadig med digitale…

Hjemmekontor har gjort mange virksomheter bedre og mer effektive. Og det har gjort livet enklere for medarbeidere som setter pris på å ha større innflytelse over hvordan de innretter hverdagen sin.

Hybridarbeid kan bidra med fordeler som:

  • Mer fleksibilitet i forbindelse med sykdom.

  • Mindre reisetid til og fra fysiske kontorer.

  • Større talentpool å rekruttere fra: Hvis folk ikke må møte på jobb fysisk hver dag, kan man ansette medarbeidere fra et mye større geografisk område.

Det er altså snakk om konkrete fordeler som kan føre til potensielt betydelige effektivitetsgevinster!

Få orden på sikkerheten
For å kunne dra nytte av fordelene med hybridarbeid, må man ha kontroll over de grunnleggende betingelsene. For at det skal være mulig å jobbe hybrid og effektivt, må man flytte virksomheten opp i skyen. Fjernarbeid krever også en seriøs tilnærming til IT-sikkerhet. For hva nytter det med en toppjustert, strømlinjeformet virksomhet hvis bakdøren står på vidt gap og inviterer problemene inn i form av hackere, svindlere og cyberkriminelle?

 

I en stadig mer digital verden blir innbruddstyver også stadig med digitale – nettkriminalitet har dessverre vokst like raskt som netthandel. Hvis virksomheters hybride arbeidsmiljø ikke sørger for at ansatte har sikker tilgang til det de trenger for å utføre oppgavene sine, kan det oppstå situasjoner hvor medarbeidere ser seg nødt til å bruke usikre arbeidsmetoder. Og da kan man like godt begynne å forberede seg på problemene først som sist. For de vil komme.

 

På lang sikt lønner det seg uten tvil å gi medarbeiderne en stabil og intuitiv plattform som lar dem samarbeide med interne og eksterne parter på en ukomplisert og – viktigst av alt – sikker måte.

 

Sikkerhet i skyen

Cybersikkerhet er viktigere enn noensinne. Med en solid skyløsning som Microsoft Azure, er man sikret på best mulig måte.

Man er beskyttet av et sikkerhetsteam i verdensklasse, og i tillegg behøver man ikke lenger å tenke på fysiske data som må sikkerhetskopieres. På den måten er døren stengt for ubudne gjester. Dessuten er maskinvarefeil ikke lenger noe stort problem. Alt sammen befinner seg i skyen og er tilgjengelig for deg.

 Vil du vite hvordan du kan styrke sikkerheten og optimalisere effektiviteten til fjernmedarbeiderne dine?