En smidigere vei å gå

Digitalisering for fremtiden

Mardahl Maskin AS ble startet i 1990, og er i dag en veletablert og viktig hjørnesteinsbedrift i Orkland regionen.

 

Gründer og daglig leder Geir Mardahl har utviklet bedriften i takt med behov og etterspørsel, og har i dag over hundre ansatte, innenfor flere segment.
Mardahl er ledende innenfor anleggs – og entreprenør sektoren i regionen, verksted for både person og storbil segmentet, og fronter et utalls initiativ med tanke på miljø og sirkulærøkonomi, kun for å nevne noe.

«Biztek er en IT partner som gir oss gode forutsetninger for å lykkes»

– Inge Mardahl

Inge Mardahl, HMS leder for selskapene, er ikke sein med å erkjenne at teknologiske nyvinninger har blitt en suksessfaktor for bedriften. Mardahl forteller:

Vi hadde tidlig i 2020 et ønske om å modernisere IT løsningene våre, og gjøre oss mer digitalt rustet for fremtiden.

Vår strategi var å tjeneste-utsette alle IT-tjenester, med et formål om at driftsplattform og applikasjoner skulle moderniseres, gjennom anvendelse av offentlige skytjenester.

Biztek viste seg tidlig å være riktig samarbeidspartner for oss, både i form av deres spisskompetanse på sky, men også de forskjellige tjenestene som de tilbyr.

Etter en innledende kartlegging, har Biztek levert en digital basis som gjør oss rustet for fremtiden. Våre forretningsbehov har vært i fokus hele veien, og vi har nå innført digitale løsninger for samtlige ansatte.

Vi føler oss trygge på at alle aspekter rundt brukere og enheter administreres på en sikker og god måte, og eksempelvis, så ser vi allerede nå en god effekt i det at alle ansatte kan samhandle på Teams.

Våre fagapplikasjoner er flyttet fra vårt eget datasenter til Azure, og vi ser nå frem til å eliminere det i sin helhet om kort tid.

Se flere bilder fra Mardahl Maskin under, og har du spørsmål til hvordan du kan sikre din bedrift, bruke digital arbeidsplass, eller ønsker å vite mer om hvilke tjenester Biztek kan tilby på området – Ta gjerne kontakt 

Biztek har levert følgende tjenester til:

Mardahl Maskin

Digital Arbeidsplass

Digital Infrastruktur

Nettverk Som Tjeneste

Digiplass

Skybasert Print

M365

Azure