Pressemelding: Biztek inngår partnerskap med Workpoint

SPENNENDE TIDER

 

 

Pressemelding:

Biztek inngår partnerskap med Workpoint

Microsoft partner Biztek har offisielt inngått et strategisk partnerskap med WorkPoint365. Med dette partnerskapet tar Biztek sikte på å virkelig styrke tilbudet av skreddersydde teknologiløsninger for SMB-markedet.

«Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for oss å tilby våre kunder mer innovative og effektive måter å håndtere forretningsprosesser og arbeidsflyter på»

Roger Aakerholm, CEO i Biztek

«Siden vi var på jakt etter nye partnere for å støtte vår ekspansjon inn i det norske markedet, var beslutningen om å samarbeide med Biztek enkel, med tanke på deres omfattende erfaring med komplekse prosjekter og moderne ekspertise innen ulike digitale områder. Biztek fokuserer på å sikre at teknologiske behov er i tråd med forretningskrav. De spesialiserer seg på å digitalisere mellomstore bedrifter i sentrale Norge, og streber alltid etter å gi digital merverdi for kundene sine,» sier Jesper Holdt, Partner Recruitment Manager i WorkPoint. 

WorkPoint365 tilbyr en plattform for prosjektstyring og samarbeid, spesielt designet for å integrere med Microsoft 365. Rammeverket bygges på toppen av Microsoft Sharepoint, og plattformen gjør det mulig å skreddersy prosesser som prosjektstyring, oppgaveadministrasjon og samarbeide effektivt i en bedriftsmessig kontekst, samtidig som all data ligger lagret i Sharepoint. 

«Vi er glade for å kunngjøre at Biztek AS har inngått et partnerskap med Workpoint. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for oss å tilby våre kunder mer innovative og effektive måter å håndtere forretningsprosesser og arbeidsflyter på. Vi ser frem til å samarbeide med WorkPoint, og er spente på å vise løsningene og mulighetene som dette partnerskapet vil bringe,» sier Roger Aakerholm, CEO i Biztek. 

Følg med når vi begir oss ut på denne spennende reisen med Workpoint. Sammen vil vi legge grunnlaget for digital innovasjon og forretningsvekst.