ONwork

ONwork – når tid er penger

Bruker du tid på å få oversikt over prosjektene bedriften har gående, og har data lagret mange steder? Føles det uoversiktlig i en hektisk hverdag? La oss presentere ONwork. 

ONwork samler hele prosessen fra planleggingsfase til ferdig leveranse.

ONwork gjør det mulig å samle alle verktøy og data som tilhører et prosjekt med Microsoft 365 og Microsoft Teams. All kommunikasjon, data og informasjon fra CRM, regnskap og data fra forskjellige applikasjoner samles i Teams, og ONwork fungerer som et oversiktlig kartotek for prosjektene bedriften din har gående. Bedriftens digitale verktøy sys sammen og gir deg smarte snarveier slik at du kan jobbe mer effektivt. 

 

 Du får struktur og kontroll over all informasjon, og du sparer tid du bruker på å søke rundt etter dokumenter, noe som gir en god arbeidsflyt gjennom arbeidsdagen. ONwork samler filene, kommunikasjonen og informasjonen for deg i prosjekter i Teams, der alt er tilgjengelig fra dashboardet. Og det beste av alt: systemene du bruker i dag er integrerbare. Med ONwork får du en sømløs struktur av filer og data i en workspace i Teams, og du får et rammeverk som kan være et solid fundament for videre digitalisering av bedriften.  

Det beste med ONwork er at bedriften kan utvikle funksjonaliteten i et tempo som passer den digitale modenheten. ONwork er nemlig modulbasert, så integrering av andre systemer og hvordan du bruker applikasjonen kan tas stegvis etter hvert som bedriften er mer og mer komfortable med integrasjonene. Dette gir en enorm fleksibilitet.

Du kan koble på eksterne samarbeidspartnere og leverandører på prosjektene, og bestemmer selv hvem som skal ha tilgang til å se/bidra til det enkelte prosjektet eller dokumentet. Alle prosjekter blir trygt lagret, også etter at de er fullført.

ONwork er kort sagt en fantastisk måte å få det beste ut av MS 365 og Teams.Er du nysgjerrig på hvordan ONwork kan brukes til å løfte din bedrift, ta kontakt med oss, så ser vi på mulighetene sammen.