En smidigere vei å gå

En smidigere vei å gå

En smidigere vei å gå

Orkanger Idrettsforening henvendte seg til Biztek med et ønske om å gjøre salget av lyktestolper I Ulvåsen enklere og mer digital. Med en løsning som tidligere baserte seg på at kjøperne av stolpene betalte inn et beløp til et kontonummer, og deretter sendte en e-post med nødvendig informasjon, krevde dette mye manuell håndtering og kontroll fra OIF sin side.

Med en modernisering av denne løsningen og rutinene rundt var det med et håp om at også salget av stolper ville øke med en enklere tilgjengelighet.

Petter Blåsmo har vært utplassert hos Biztek to dager i uken siden august 2021, og er virkelig et ungt talent innenfor blant annet webutvikling.

Petter fikk derfor oppdraget med å se nærmere på en ny løsning for OIF, og Petter forsto raskt behovet og hvilken løsning som ville passe inn.

Via løsningen man finner HER kan man nå få en oversikt over hvilke stolper som allerede eies, og hvilke som er tilgjengelige for kjøp. Når man velger en ledig stolpe vil man se et bilde av stolpen, samt et kart som viser hvor stolpen befinner seg.

Med integrasjon mot Vipps så blir det enkelt å kjøpe en stolpe, og når et kjøp er gjort får OIF automatisk en e-post med informasjon om kjøperen. På denne måten vil det bli enklere for OIF å markedsføre salget, og ikke minst redusere behovet for manuell håndtering og kontroll.

Vi oppfordrer alle til å teste den nye stolpesiden til OIF, kjøp en sprek presang som kan være målet for utallige fotturer og samtidig bidra til å hjelpe alle som bruker fritida si på å gi folk åpne og velpreparerte løyper i Ulvåsen.

Portalen har intergrasjon med Vipps og det gjør det meget enkelt å kjøpe et stolpeskilt – enten for seg selv eller som en gave.