Møt vår kunde, TrønderTaxi

Trøndertaxi: En moderne aktør innen sin bransje 

Feiringen av Trøndertaxis 100-årsjubileum i 2009 markerer ikke bare en milepæl i historien, men også en reise gjennom tidene, fra hestedrosjer til dagens moderne transporttjenester. Fra de første faste holdeplassene på 1880-tallet med 36 registrerte vognmenn, har TrønderTaxi kontinuerlig utviklet seg til å bli en hjørnestein i transportindustrien i nesten hele Trøndelag. 

Med en arv som strekker seg tilbake til hestedrosjenes æra, er TrønderTaxi i dag en av Midt-Norges ledende bedrifter. Med rundt 1500 dedikerte sjåfører er selskapet ikke bare stort, men også anerkjent som en pålitelig aktør i bransjen. Målet er tydelig: å tilby den beste tjenesten både til kunder og løyvehavere. 

Bak suksessen til TrønderTaxi står en administrasjon på 80 personer som med stolthet hevder seg blant Norges største og mest fremragende taxiselskaper. Denne staben innehar en bred kompetanse innen logistikk, juss, HR, markedsføring og økonomi. Med dedikerte avdelinger som tar seg av interne operasjoner og en spesialisert enhet for sjåførutdanning, sikrer selskapet en høy standard på alle nivåer av drift. 

Selskapet, som har hovedkontorer i Trondheim, etterstreber høy kvalitet i alle ledd i organisasjonen, og er en pålitelig samarbeidspartner. De har som mål å være bransjens mest innovative og fremtidsrettede aktør som jobber for bærekraftige løsninger. 

TrønderTaxi er mer enn bare et selskap – det er en del av et større samarbeid mellom flere taxiselskaper. Dette betyr at TrønderTaxi-appen i dag kan benyttes i flere byer over hele Norge. Det omfattende nettverket består av over 2500 taxier, klare til å tilby behagelige reiser når som helst. 

Med en stolt historie som begynte med hestedrosjenes tillatelse til persontransport, har TrønderTaxi beveget seg fremover, tilpasset seg moderne behov og løsninger, og forblir et symbol på pålitelighet og kvalitet i transportbransjen.