Møt vår kunde Norsk Havservice

Norsk Havservice AS er en undervannsentreprenør som spesialiserer seg på hav- og undervannstjenester i Midt-Norge.

Selskapet tilbyr ulike tjenester knyttet til maritim industri, offshoreoperasjoner, havbruk, forskning og miljøovervåking. 

Hovedfokus til Norsk Havservice AS er å levere tjenester innen undervannsteknologi og miljøovervåking. Dette inkluderer inspeksjon og vedlikehold av undervannsstrukturer, installasjon og reparasjon av undervannsutstyr, kabellegging, miljøovervåking og kartlegging av havbunnen. 

Selskapet har hovedbase på Ørland, og har havneplass både på Brekstad, Uthaug og Lysøysundet. Med erfarne og kvalifiserte dykkere stasjonert sentralt på Fosen og i Trondheim, samt ingeniører og teknikere som utfører arbeidet, så kan de imøtekomme de fleste henvendelser. De benytter seg av avansert utstyr og teknologi for å sikre effektivitet og sikkerhet under oppdragene, og HMS er et viktig fokus område. 

Norsk Havservice AS jobber tett med kunder innen olje- og gassindustrien, havbruksnæringen, offentlige institusjoner, forskningsinstitutter og andre relevante aktører. De tilbyr skreddersydde løsninger og tjenester som møter kundenes behov og bidrar til bærekraftig og effektiv utnyttelse av havets ressurser. 

Biztek leverer tjenesten Digital Arbeidsplass

 

Besøk Norsk Havservice her