Møt Adrian Aas Stien

Hils på vår nye medarbeider –  Adrian Aas Stien!

 

Hei alle sammen! Jeg heter Adrian, 31 år gammel Trondhjemmer, og jeg er utrolig glad over å bli en del av Biztek-teamet. Jeg fikk umiddelbart sansen for hva Biztek står for når det gjelder visjoner og tilnærminger til markedet. Jeg ser fram til å lære mer om bransjen og bidra med min erfaring og kunnskap.

 

Jeg har en bakgrunn som tidligere toppsyklist, en tid som har lærte meg viktigheten av god teamkultur, samarbeid og systematisk tenkning for å nå målsettinger. Etter min aktive karriere har jeg jobbet som salgsansvarlig i Bioracer der forretningsutvikling og kunderelasjoner sto sentralt. Senere jobber jeg hos Azets der jeg jobbet med salg av ERP-systemer og tjenester. En erfaring som har vært avgjørende for å utvikle min kompetanse innen behovsavklaring og løsningsutforming. Begge deler er ting jeg ser frem til å ta med i arbeidet hos Biztek.

 

Alexander Sandvær, seniorkonsulent i Biztek

«Som en teknologioptimist er jeg svært nysgjerrig på ny teknologi, nå spesielt innenfor kunstig intelligens.

Jeg er opptatt av å holde meg i forkant av nye trender, og er overbevist om at mennesket bør stå i sentrum av bruk og anvendelse av teknologi.

For meg handler det om å jobbe smart, og alltid se etter måter å forbedre ting på. Jeg er en forkjemper for å tenke stort og langsiktig.»

Adrian Aas Stien, Digital rådgiver

 

Som person er jeg lidenskapelig opptatt av å bygge gode og meningsfulle relasjoner. Jegg trives med å samarbeide og skape synergier – og er alltid klar for en kaffekopp for å bli bedre kjent.

Når jeg ikke jobber, finner du meg ofte på tur, ute å løper, på sykkelsetet eller i trening for mitt neste triatlon.

Jeg gleder meg til å komme i gang hos Biztek!

Vi er meget fornøyd med å få Adrian med på laget. Adrian er faglig kompetent, og meget god i kundedialogen, noe som styrker både våre rådgivende aktiviteter, og vår tilstedeværelse blant våre kunder. Vi gleder oss til å se hva Adrian kan utrette for Biztek i tiden fremover

Roger Aakerholm

CEO, Biztek AS