Julehilsen fra Biztek

Kjære kunde, venner og partnere

Jeg vil med dette ønske dere en riktig god jul. Vi setter umåtelig pris på vårt samarbeid, og ser virkelig frem til hva vi kan få til sammen i fremtiden.

Året 2023, har for Biztek vært hektisk, morsomt, givende, og ikke minst fylt av nye erfaringer. Verden er i endring, og det samme gjelder for teknologi.

Endringstakten skalerer fortløpende, og ny teknologi lanseres i en vesentlig større fart enn tidligere. Dette er for oss udelt positivt, men sørger også for å holde oss på tå hev, i forhold til å være i forkant kunnskapsmessig. Microsoft setter større krav til sine partnere basert på dette, og det gjør oss bare enda mer stolte over å inneha en status som Microsoft Solution Partner. Vi må hele tiden sørge for at våre kunder får gode og kostnadseffektive leveranser, samtidig som at sikkerheten er ivaretatt i forhold til den høye standarden som vi skal ha.

Teknologisk vil 2024 komme med mange nyheter, og vil naturlig nok bli preget av kunstig intelligens (AI), og løsninger rundt dette. Vi gleder oss til å gi dere gode råd, gode leveranser og ikke minst invitere til flere fagsamlinger i det nye året. 

Vi er stolte og takknemlig av å være din IT-partner, og vi gleder oss til å fortsette å levere høy kortreist spisskompetanse i 2024.

 

Julehilsen,

Roger Aakerholm

CEO Biztek