Innovasjon, trygghet og nyskapning.

By og land, fra industri til landbruk, fra service yrker til detaljhandel. Biztek er spesialister på digitalisering av små til mellomstore bedrifter i Midt-Norge, alltid med en lidenskap for digital merverdi til våre kunder.

Hva kan vi gjøre for deg?

Trygghet, sikkerhet og skalering

En moderne virksomhet I kontinuerlig utvikling, benytter seg av skalerbare og fleksible IT løsninger for understøtte sine aktiviteter. Dette kaller vi for en digital basis. Vi i BIZTEK kan håndtere dette for din bedrift på en sikker og kostnadseffektiv måte. Ved bruk av skalerbare skyløsninger betaler du aldri for mer kapasitet enn du har behov for, og BIZTEK vil sørge for at alle dine driftsbehov er ivaretatt på beste mulige måte.

Vi tar deg med på skyreisen

Våre konsulenter har alle lang erfaring fra komplekse prosjekter og driftsmiljø, og besitter spisskompetanse innenfor ett eller flere kjerneområder. Med fokus på virksomhetens strategiske mål, kan vi sørge for at dine teknologibehov blir ivaretatt og drevet på en måte som støtter opp om dette, slik at deres fokus kan være egne aktiviteter og forretningsdrift, fremfor IT-infrastruktur.

VÅRE TJENESTER

SKY TJENESTER

Skyteknologi er grunnlaget for digitalisering og innovasjon. Med BIZTEK er du sikret en erfaren samarbeidspartner, som kan bistå deg med alle aspekter i din skyreise.

DIGITAL ARBEIDSPLASS

Bekymringsløs arbeidshverdag med Microsoft 365 og BIZTEK.

RÅDGIVNING

BIZTEK ønsker å bidra til at våre kunder får riktig støtte for sine IT-løsninger, også opp imot forretningsmessige behov. Våre rådgivere er med og sikrer gode valg, utarbeide strategi, alltid med fokus på størst mulig verdi.

DIGITAL INFRASTRUKTUR

Den mest kostnadseffektive løsningen for din virksomhets infrastruktur.

KONSULENT

Våre konsulenter har alle lang erfaring fra komplekse prosjekter og driftsmiljø, og besitter spisskompetanse innenfor ett eller flere kjerneområder.

SUPPORT

Support for dine brukere på en enkel og moderne måte

Hva holder vi på med nå?

16 tips for å få det meste ut av M 365

16 tips for å få det meste ut av M 365

16 tips for å få det meste ut av M 365Å drive en bedrift er en sammensatt oppgave, og du bruker mange forskjellige verktøy for å holde bedriften din i gang. Du har ett verktøy for å snakke med ansatte, tidsplaner, møter, dele dokumenter og et annet verktøy for å holde...

les mer
Når utdatert IT infrastruktur holder bedriften tilbake

Når utdatert IT infrastruktur holder bedriften tilbake

Når utdatert IT infrastruktur holder bedriften tilbake Etter et par år med global pandemi, sliter mange virksomheter med å oppnå samme effektivitet som de hadde før Covid-19. Hybrid- og hjemmearbeid har fått innpass på mange arbeidsplasser, og i dag har mange...

les mer

Infovideo

BLI MED PÅ LAGET!

Nullam ultricies quis urna vestibulum tempor. Phasellus sed magna vitae velit sollicitudin pulvinar. Suspendisse fermentum ante eget consequat pellentesque.