Innovasjon, trygghet og nyskapning.

By og land, fra industri til landbruk, fra service yrker til detaljhandel. Biztek er spesialister på digitalisering av små til mellomstore bedrifter i Midt-Norge, alltid med en lidenskap for digital merverdi til våre kunder.

Hva kan vi gjøre for deg?

Trygghet, sikkerhet og skalering

En moderne virksomhet I kontinuerlig utvikling, benytter seg av skalerbare og fleksible IT løsninger for understøtte sine aktiviteter. Dette kaller vi for en digital basis. Vi i BIZTEK kan håndtere dette for din bedrift på en sikker og kostnadseffektiv måte. Ved bruk av skalerbare skyløsninger betaler du aldri for mer kapasitet enn du har behov for, og BIZTEK vil sørge for at alle dine driftsbehov er ivaretatt på beste mulige måte.

Vi tar deg med på skyreisen

Våre konsulenter har alle lang erfaring fra komplekse prosjekter og driftsmiljø, og besitter spisskompetanse innenfor ett eller flere kjerneområder. Med fokus på virksomhetens strategiske mål, kan vi sørge for at dine teknologibehov blir ivaretatt og drevet på en måte som støtter opp om dette, slik at deres fokus kan være egne aktiviteter og forretningsdrift, fremfor IT-infrastruktur.

VÅRE TJENESTER

SKY TJENESTER

Skyteknologi er grunnlaget for digitalisering og innovasjon. Med BIZTEK er du sikret en erfaren samarbeidspartner, som kan bistå deg med alle aspekter i din skyreise.

DIGITAL ARBEIDSPLASS

Bekymringsløs arbeidshverdag med Microsoft 365 og BIZTEK.

RÅDGIVNING

BIZTEK ønsker å bidra til at våre kunder får riktig støtte for sine IT-løsninger, også opp imot forretningsmessige behov. Våre rådgivere er med og sikrer gode valg, utarbeide strategi, alltid med fokus på størst mulig verdi.

DIGITAL INFRASTRUKTUR

Den mest kostnadseffektive løsningen for din virksomhets infrastruktur.

KONSULENT

Våre konsulenter har alle lang erfaring fra komplekse prosjekter og driftsmiljø, og besitter spisskompetanse innenfor ett eller flere kjerneområder.

SUPPORT

Support for dine brukere på en enkel og moderne måte

Hva holder vi på med nå?

Kemco Møre velger Biztek

Kemco Møre velger Biztek

KemCo Møre holder til i Surnadal på Nordmøre, og deres fokus er klima, energi og miljø. KemCo designer og prosjekterer ventilasjonsanlegg med de nyeste og mest avanserte program som er tilgjengelig. De har lang erfaring og høy kompetanse innen prosjektering, montasje...

les mer
Flatsetsund Engineering velger Biztek

Flatsetsund Engineering velger Biztek

Flatsetsund Engineering har hovedkontor i Kristiansund, hvor de har produksjonshall, kontorer, kai og uteareal i umiddelbar nærhet. Flatsetsund Engineering (FLS) utvikler og produserer marine produkter til aquanæringen, og har akkurat flyttet fra Frei til Heinsa...

les mer
Møt vår kunde Norsk Havservice

Møt vår kunde Norsk Havservice

Norsk Havservice AS er en undervannsentreprenør som spesialiserer seg på hav- og undervannstjenester i Midt-Norge. Selskapet tilbyr ulike tjenester knyttet til maritim industri, offshoreoperasjoner, havbruk, forskning og miljøovervåking.  Hovedfokus til Norsk...

les mer

Infovideo

BLI MED PÅ LAGET!

Nullam ultricies quis urna vestibulum tempor. Phasellus sed magna vitae velit sollicitudin pulvinar. Suspendisse fermentum ante eget consequat pellentesque.