Hils på vår kunde, Vest Supply

Vest Supply har over 30 års erfaring som komplett leverandør av industrivarer, skipshandelproduker og agent-tjenestester. Selskapet ble etablert i Kristiansund (1992), av far og sønn Gjøstøl. Deres fantastiske reise startet med vareleveringer og agenttjenester til offshorenæringen.

Offshorenæringen står fremdeles for en stor del av omsetningen, men Vest Supply er fremoverlente, og hele tiden på jakt etter innovative løsninger som skiller de fra mengden.

Siden de startet så har selskapet utviklet seg betydelig. Vest Supply har blitt en stor leverandør av verneutstyr, bekledning og materiell til bygg- og anlegg, havbruk og industri.

De har funnet moderne, smidige løsninger som gjør det lett å være kunde. Tjenesten Automatservice er et godt eksempel på dette. Tjenesten består av en selvbetjent automat som plasseres ute hos kunde, hvor man kan hente ut forbruksmateriell og verneutstyr når de selv måtte ønske. Alt logges automatisk både hos kunde, og hos Vest Supply.

Vest Supply tilbyr effektive innkjøpsløsninger som kommer kundene til gode, og har vokst til å bli en robust bedrift med over 20 ansatte med 2000 produkter på lager. Høy kompetanse og genuin service er deres varemerke – alltid med et overordnet fokus på HMS.