Hils på vår kunde, Teknisk Ventilasjon

Teknisk Ventilasjon AS, basert i Trondheim, har vært en pålitelig aktør i Midt-Norge i over 35 år. De har opparbeidet seg en solid tillit gjennom å jobbe med noen av de mest fremtredende bygningene i landsdelen. 

Med høy kompetanse og lang erfaring innen inneklima, har Teknisk Ventilasjon AS som mål å prosjektere, levere og montere luftbehandlingsanlegg for alle typer bygg. De streber etter å finne optimale løsninger for sine kunder i samsvar med gjeldende lover og regler.  

I takt med stadig strengere krav til god ventilasjon og godt inneklima, enten det gjelder eneboliger, større boligprosjekter, offentlige institusjoner eller industrilokaler, har Teknisk Ventilasjon AS vist seg å være en pålitelig partner. Deres avanserte systemer for luftteknikk tilfredsstiller alle krav til et sunt innemiljø.  

Teknisk Ventilasjon AS tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert ventilasjonsarbeid for nybygg, rehabilitering, service/vedlikehold, automasjon, filtersalg og blikkenslagerarbeid med eget verksted. 

 

Besøk Teknisk ventilasjon AS her

Orkdal Bilskade AS velger Biztek