Hils på vår kunde OK Vedlikehold AS

OK Vedlikehold – Mekanisk ekspertise på Nordmøre

På kysten av Nordmøre,i hjertet av Averøy kommune, finner du bedriften OK Vedlikehold. Som en ISO-sertifisert mekanisk bedrift i Averøy kommune, har bedriften med 35 ansatte og lærlinger satt sitt preg på industrien ved å levere skreddersydde løsninger for industri, oppdrett, skip/fiskeri og offshore-sektoren.

Hos OK Vedlikehold er fokuset ikke bare på å tilby standard tjenester som sveis, maskinering, montasje og service, men også å utvikle produkter, løsninger og konsepter i tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. De jobber frem løsninger som ikke bare møter behovene, men som også sikrer funksjonalitet, servicevennlighet og driftssikkerhet. Kunden står i sentrum for alt de gjør.

Bedriften har oppnådd ISO 9001:2015-sertifiseringen for Ledelsessystemer for kvalitet, som er en pålitelig bekreftelse på deres forpliktelse til å oppfylle og overgå kundenes forventninger. Med ekspertise innen platearbeid, konstruksjoner og maskinering, tar de på seg oppdrag både i eget verksted og ute hos kunder, på båter eller offshore-installasjoner. De gjør sitt ypperste for å være en attraktiv og kvalifisert leverandør av vedlikehold, bemanning, prosjektering og fabrikkering. De kontinuerlige forbedringsprosessene er drevet av kundenes behov, og det er alltid fokus på å følge lover, regler og forskrifter som er gitt.

OK Vedlikehold er ikke bare en arbeidsplass; det er et sted der kompetanse dyrkes og en trygg og støttende arbeidskultur gir hver enkelt ansatt muligheten til å utvikle seg.

Vi ønsker OK Vedlikehold AS velkommen som kunde hos Biztek