Hils på vår kunde, Kristiansund Mekaniske AS

Kristiansund Mekaniske AS

KRIMEK er et skipsverft med lange røtter og en stolt arv innen skipsreparasjon. Med en sentral beliggenhet og optimale innseilingsforhold sentralt i Kristiansund, så har dette verftet etablert seg som en pålitelig aktør innenfor vedlikehold, ombygging, sertifisering og reparasjoner av fartøyer. 

Med en historie som strekker seg tilbake til 1990 og en dedikert stab med over 30 erfarne fagfolk, leverer de både kunnskap og ekspertise til hvert prosjekt de tar på seg. Uansett om det dreier seg om mindre reparasjoner eller omfattende ombygginger, leverer verftet kvalitetsarbeid.  

Skipsverftet tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert tegning, beregning og konstruksjon, motor- og maskinverksted, rørverksted, maling, desinfisering og vask. Med to slipper og flere kaiplasser er de godt rustet til å håndtere forskjellige typer marine prosjekter, inkludert produksjon av slipper, ombygginger, klassifisering og sveising.

KRIMEK er datadrevet, hvor de tenker systematisk og langsiktig utvikling. Ved å være fleksible og mobile sikrer de at de kan imøtekomme kundenes behov uansett hvor de opererer langs kysten av Møre og Romsdal og utover. 

KRIMEK har fokus på kvalitet og bærekraft og er en ansvarlig bedrift med en bevisst tilnærming til miljøpåvirkningen av deres leveranser. Gjenbruk av materialer og samarbeid med andre partnere for mer bærekraftige løsninger, viser at KRIMEK er opptatt av å redusere sitt miljøavtrykk og styrke kundenes konkurranseevne ved å velge bærekraftige løsninger.

Med et solid rykte for kvalitet, pålitelighet og miljøbevissthet, er KRIMEK en ledende aktør innen skipsreparasjon og vedlikehold.