Hils på vår kunde DAFRO

DAFRO – en imponerende bygg-entreprenør med hjerte for kvalitet og bærekraft

Siden selskapet ble etablert i 2006 har DAFRO kontinuerlig ekspandert og etablert seg som en pålitelig leverandør av avanserte byggetjenester, med spesiell vekt på å betjene både private og offentlige sektorer i Midt-Norge.

Den dedikerte staben og en proaktiv tilnærming til bransjeutfordringer har vært kjerneelementer i selskapets suksessreise, og har posisjonert dem som en sentral aktør.

Den stadig voksende erfaringsbasen har gjort det mulig for dem å håndtere komplekse prosjekter med presisjon og effektivitet.

Gjennom et kontinuerlig fokus på kompetanseutvikling, forblir selskapet i forkant av utviklingen i byggebransjen. Dette har gjort dem til en foretrukket samarbeidspartner for kunder som verdsetter ekspertise, pålitelighet og en helhetlig tilnærming til byggeprosesser.

I dag består teamet av over 30 erfarne fagfolk innen tømrerarbeid, tegning, konstruksjon, betongarbeid og lærlinger. Hver enkelt av disse bidrar til selskapets vekst og suksess. DAFRO har kontorer på Viggja i Skaun kommune, men jobber på prosjekter rundt om i hele Trondheimsregionen. 

Hoveddelen av kundemassen er boligprosjekter for private, men de tar også oppdrag for større og mindre utbyggere. I tillegg har de to serviceteknikere som tar seg av oppdrag av mindre art, som renovering av baderom, bytting av vinduer og liknende mindre oppdrag.

Å bygge et nytt hjem for familien er en av livets mest spennende og verdifulle opplevelser. DAFRO bringer med seg omfattende erfaring og ekspertise innen konstruksjon av ulike boligtyper. Fra arkitekttegnede boliger med høy standard og tilpassede spesialløsninger til skreddersydde konsepter – alt skapt individuelt og fleksibelt, spesielt for deg. 

Hos DAFRO er hvert prosjekt unikt, akkurat som kundene de betjener. Selskapet setter kvalitet og skreddersydde løsninger for den enkelte kunde i høysetet. Deres mål er å gjenspeile sine verdier i alle sine leveranser til kundene. 

DAFROs engasjement for kvalitet, bærekraft og kontinuerlig forbedring har sementert deres posisjon som en pålitelig partner innen byggearbeid i Midt-Norge.