Hils på vår kunde, Curator!

Curator AS

Å ta vare på eiendomsverdier er en balansegang mellom faglig ekspertise og dedikert omsorg. Curator er en nyetablert bedrift i Mardahl-konsernet som er dedikert til å forvandle visjoner til virkelighet og opprettholde eiendomsverdier på en trygg og pålitelig måte. Curator har base på Grønøra industriområde på Orkanger, og tar oppdrag både på vegne av næring og private.

En av Curators styrker er deres team av dedikert avdelingsledere. Disse lederne styrer hver tjeneste med ekspertise og lidenskap, sikrer at kundene mottar den kvaliteten de fortjener. Med deres veiledning blir hver oppgave håndtert med omhu og presisjon, enten det er å forvandle hager til drømmeoaser, rehabilitere gamle bad til moderne våtrom, forfriske fasader med malerarbeid, eller utføre komplekse overflatebehandlinger. 

Curators mangfoldige kompetansefelt gjør dem til en allsidig partner for ethvert prosjekt, og de har et bredt spekter av tjenester og dyktige fagfolk til disposisjon. 

I en verden der eiendomsforvaltning krever en kombinasjon av kompetanse, omsorg og dedikasjon, er Curator en allsidig, pålitelig og kompetent partner.