Hils på vår kunde, Byåsen Håndball Elite

En stolt arv og lysende fremtid 

Byåsen Idrettslag, et av Trondheims største allidrettslag, har vært en fremtredende aktør i det norske idrettslandskapet siden 1921. Byåsen Håndball Elite, damelaget, er klubbens flaggskip. Laget har over flere tiår satt en høy standard for norsk håndball. 

Damelaget har vært sammenhengende i norsk toppserie i 39 år, en norsk rekord. Klubben har også toppet adelskalenderen i Norge med 852 spilte kamper og 571 seire. Gjennom årene har klubben fostret mange norske landslagsspillere, fra Trine Haltvik til Ida Alstad. 

Klubben har tidligere deltatt i Champions League, med en kvartfinale som det beste resultatet. Klubben har vunnet norsk seriegull fem ganger og NM kongepokalen har blitt med hjem til Trondheim hele fire ganger. Byåsen har alltid satset på egenrekruttering, noe som har resultert i 10 NM-gull junior. 

I 1995 ble Byåsen IL Håndball utnevnt til offisiell ambassadør for Trondheim. Byåsen Idrettslag, med sitt motto “Vi gir oss aldri!”, og klubben fortsetter å være en viktig del av det norske idrettslandskapet.