Hils på vår kunde, Borg Forvaltning!

Borg Forvaltning er et kompetansehus som tilbyr et fullskala tjenestesortiment innenfor næringseiendom. Selskapet ble stiftet i 2015 med hovedkontor i Trondheim og avdeling i Oslo. Borg Forvaltning er svært stolte av å ha omlag 70 dedikerte ansatte, som har lang bakgrunn fra alle ulike deler av forvaltning, utvikling og drift av næringseiendom. Hos Borg finner du ikke bare dedikerte fagfolk, men også skreddersydde løsninger som strekker seg gjennom alle faser av eiendommens livssyklus. 

Med et bredt spekter av tjenester, inkludert administrasjon av eiendomsselskaper, økonomisk og teknisk forvaltning, eiendomsdrift og vaktmestertjenester, tilbyr Borg Forvaltning en omfattende pakke for å sikre at eiendommen din holdes i toppstand og genererer maksimal verdi. En av deres sterkeste fortrinn er evnen til å fylle opp eiendommer med passende og langsiktige leietakere. Forutsigbare og langsiktige leiekontrakter er motoren som skaper verdier i en næringseiendom.

Når tiden er inne for å overlate eiendommen til nye eiere, trer Borg Forvaltning inn med deres erfaring og unike innsikt i markedet for å lede salgsprosessen. Deres grundige tilnærming inkluderer teknisk, økonomisk og juridisk due diligence før eiendommen blir overlevert.Borg Forvaltning har også fokus på næringsmegling, en tjeneste som er lovregulert fra start til slutt. Deres sertifiseringer og lisenser sikrer at de oppfyller alle regulatoriske krav.

I tillegg til deres tjenester som eiendomsforvalter og megler, tar Borg Forvaltning også på seg oppgaver innen prosjektledelse gjennom alle faser av et eiendomsprosjekt. Fra mulighetsstudier til reguleringssaker, kontrahering av arkitekter, rådgivere og entreprenører, byggefase, ferdigstillelse og reklamasjonsperiode – de leder prosjektene med sikker hånd.

For de som søker en partner som ikke bare administrerer, men også optimaliserer eiendomsverdier gjennom alle stadier, er Borg Forvaltning den komplette løsningen innen næringseiendom. Med deres omfattende ekspertise og engasjement for å sikre maksimal verdi, fortsetter Borg Forvaltning å sette standarden innen eiendomsforvaltning.

 

 

Besøk Borg Forvaltning AS her

Metro spilepanel leveres også av Rindalslist

For Borg Forvaltning er god forvaltning av næringseiendom essensen av å ivareta, utvikle og maksimere verdiene dine.