aPoint

Teknologioptimisme og skaperglede

I hjertet av Møre og Romsdal, blant fjorder og fjell, ligger aPoint – et selskap som ikke bare tenker på fremtiden, men skaper den. Som et regionalt rådgivnings- og tidligfase investeringsselskap, er aPoint dedikert til bærekraft, energi og omstilling. Med en unik kombinasjon av teknisk innsikt og forretningsforståelse, er de ikke bare rådgivere, men også initiativtakere og støttespillere for prosjekter som former regionens økonomiske landskap. 

aPoint er kjent for sin tekniske og forretningsmessige forståelse, kreativitet, og gjennomføringsevne. De initierer og bistår prosjekter for private og offentlige kunder, primært i Møre og Romsdal. De investerer i, og er aktiv eier, i prosjekter med selvstendig vekstpotensial. Fra Autility, som revolusjonerer eiendomsbransjen med kunstig intelligens, til Advanz, et programvareutviklingsselskap, og OceanFront, et havserviceselskap – aPoint er kilden til spin-offs som driver bransjen fremover.

aPoint har forretningskontor og fem rådgivere i Kristiansund. De ansatte, med formell utdannelse fra universiteter og høgskoler, bringer med seg dybdekunnskap innen økonomi, næringsutvikling, energi- og miljøfag, og teknologiutvikling.

aPoint er drevet av teknologioptimisme og skaperglede. De utvikler og tar del i prosjekter som betyr noe – for dem selv, for deres kunder og for deres omgivelser. De liker å jobbe med nye teknologier, moderne forretningsmodeller og fremoverlente folk – og de lar seg begeistre av ambisiøse mål-