Hils på Alexander Sandvær

Hils på Alexander Sandvær

 

Vår nye seniorkonsulent Alexander Sandvær kommer opprinnelig fra Namsos, men bor nå i Trondheim og har lang fartstid i bransjen. Alexander har spesialisert seg innenfor Microsoft sin portefølje, og lidenskapelig opptatt av teknologi og innovasjon. 

 

Alexander elsker at teknologi har en evne til å løse komplekse problemer, forbedre effektiviteten og til og med muliggjøre ting som tidligere var utenkelig. Fokusområder i Biztek vil være rundt Digital Arbeidsplass og M365, men Alexander er også dreven på andre områder som IT-sikkerhet og Azure. 

 

Alexander Sandvær, seniorkonsulent i Biztek

“Jeg gleder meg til å jobbe for en bedrift som har fokus på moderne IT-tjenester, og som satser på å tilby kundene det aller siste og beste av teknologi, som gjør bedriftene rustet for fremtiden. Våre kunder velger skyløsninger på grunn av den omfattende og pålitelige infrastrukturen den tilbyr. Dette gir bedrifter muligheten til å skalere opp sine IT-ressurser etter behov, og er ikke minst et trygt valg for våre kunder.” 

 

Alexander Sandvær

 

 

På fritiden setter Alexander pris på tid med familien. Han elsker friluftsliv, og da spesielt fisking og fluebinding. Frilusftlivet og fiskingen gir en perfekt balanse til den hurtige og digitale verdenen han jobber i, og å kunne dele den tiden med familien er 10 av 10. 

 

Alexander er en viktig brikke i vårt team med Microsoft-spesialister, og hans erfaring og kunnskap vil bidra til at vi står enda sterkere i jakten på gode, sikre digitale løsninger for våre kunder. Ser virkelig frem til hva vi kan få til sammen i tiden fremover!

Roger Aakerholm

CEO, Biztek AS