Digital Arbeidsplass

Den moderne arbeidsplassen

Digital Arbeidsplass er Biztek sitt konsept for den skybaserte arbeidsplassen. Alle aspekter rundt brukere og Windows-enheter administreres på en sikker, skalerbar og automatisk måte. Ved å kombinere avanserte funksjoner fra Microsoft 365 med vår dyptgående ekspertise, leverer vi en helhetlig og sikker administrasjon for dine brukere og enheter.

En digital arbeidsplass gir muligheten til å effektivisere arbeidsflyten, øke tilgjengeligheten av informasjon og styrke samarbeidet mellom ansatte.

For en bedrift kan dette bety raskere beslutningsprosesser, bedre sporbarhet i produksjonen og økt konkurransekraft i et stadig mer digitalisert marked.

Hvorfor bør din bedrift velge Digital Arbeidsplass?

Samarbeid i sanntid

Muligheten til å samarbeide på dokumeneter, regneark og presentasjoner i sanntid gjennom verktøy som Microsoft Teams og SharePoint, noe som øker produktiviteten og reduserer behovet for flere revisjoner. 

Fleksibel tilgang

Tilgang til arbeidsfiler og -verktøy fra hvor som helst, når som helst, ved hjelp av skybaserte tjenester som OneDrive og SharePoint Online, slik at ansatte kan jobbe effektivt fra kontoret, hjemme eller på farten.

Fokus på sikkerhet

Biztek har høyt fokus på sikkerhet. Vår tjeneste Digital Arbeidsplass har innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot skadelig programvare, i tillegg til datakryptering og identitetsadministrasjon som sikrer at bedriftens data og brukernes personvern er godt beskyttet.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Evnen til å skalere opp eller ned etter behov, slik at organisasjonen kan tilpasse seg endringer i størrelse, krav og bransje. 

Proaktiv drift og støtte

Tilgang til kontinuerlige oppdateringer, ny funksjonalitet og teknisk støtte, som sikrer at organisasjonen alltid har tilgang til de nyeste verktøyene og funksjonene. 

Fra 170,- pr bruker/ pr mnd *

Support, rådgivning og proaktiv drift er inkludert i tjenesten.

*Alle priser er eks. mva

 

VÅR TJENESTEPORTEFØLJE

Skytjenester

IT-konsulent/ Rådgiver

Digital arbeidsplass

Digital infrastruktur

~

Digital sikkerhet

IT-Support

Andre tjenester

Nettverk

Møterom

Infoskjerm

Hardware